Ansietat
Per EFE
Publicat el 04 d’octubre 2020

L'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), vinculat a l'Hospital Clínic de Barcelona, busca 1.000 persones voluntàries per dur a terme una enquesta sobre símptomes d'ansietat i depressió durant la pandèmia. El centre d'investigació busca seleccionar 1.000 persones de tot l'Estat que responguin petites enquestes periòdiques durant un any, recompensant als participants amb 140 euros a la fi de l'estudi.

L'IDIBAPS està estudiant si conductes senzilles com "seguir una rutina o no mirar molt sovint les últimes notícies" podrien disminuir el malestar emocional durant la pandèmia en la mesura del possible, segons indiquen al portal web de l'enquesta preliminar que servirà per determinar els participants en l'estudi.

A finals d'agost, el centre d'investigació ja va avançar un estudi preliminar que indicava que el 65% de la població va tenir símptomes d'ansietat o quadres depressius a causa del confinament, un percentatge que es disparava fins al 73% en el cas de les dones. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —