Càrregues policials durant el desallotjament de la Casa Buenos Aires de Vallvidriera
Per ACN
Publicat el 28 d’octubre 2020

Els Mossos d'Esquadra estan desallotjant aquest dimecres al matí la Casa Buenos Aires de Vallvidrera, a Barcelona, ocupada fa aproximadament un any. La policia catalana va fer un primer intent de desallotjament el 15 d'octubre, però els agents policials van marxar davant la forta presencia veïnal. El desallotjament s'ha reactivat aquest matí.

A l'exterior de la casa s'han viscut alguns moments de tensió. El desallotjament es produeix un dia després que JxCAT, ERC, CatECP i la CUP entressin una proposta de resolució perquè el Parlament s'oposés al desallotjament de l'espai.

El regidor de Drets de Ciutadania de Barcelona, Marc Serra, ha criticat l'actuació i ha acusat JxCAT i ERC de "cinisme" per expressar aquest dimarts el seu suport a la Buenos Aires "i avui enviar antiavalots per desallotjar amb violència". El regidor ha assegurat que segueixen treballant per "facilitar la continuïtat d'un projecte comunitari que compleix gran funció social".

Alguns usuaris estan compartint a xarxes socials els moments de tensions que s'estan vivint durant els enfrontaments amb els cossos policials. "Cada cop més gent que puja amb FGC o vehicle privat", apunten alguns dels comentaris compartits a Twitter.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —