Cadena feminista contra les violències masclistes
Per Mar Bermúdez i Lorena Sopena
Publicat el 22 de novembre 2020

Centenars de dones, unes 3.000 segons les organitzadores, han reclamat justícia amb una cadena humana en una cadena feminista que s'ha estès per diversos punts de la ciutat per reclamar la fi de les violències masclistes, que s'han agreujat durant la pandèmia i el confinament.

L'acció, impulsada per Novembre Feminista, sota el lema "ens volem vives i rebels" s'ha fet davant la proximitat del 25 de novembre, que és el Dia Internacional per a l'eliminació de les violències de gènere.

A més de Barcelona, la mobilització també s'ha fet a una vintena de municipis, entre els quals Calella, Castelldefels, El Masnou, Piera o Mataró. Les concentrades han denunciat que durant la pandèmia la situació s'ha agreujat perquè moltes dones han estat confinades juntament amb els seus agressors.

El cartell de l'acte de Barcelona és la imatge de la motivació i la força de la unió de diferents generacions contra un problema que afecta a totes les dones.

Carrers plens de gom a gom mostrant que les dones estan unides i es donen suport unes a altres perquè com diu el lema feminista "si ens toquen a una, ens toquen a totes".

El feminisme interseccional el representen dones de tots els orígens, nivell socioeconòmic, color de pell, que unes a altres es donen suport en les lluites que, encara que semblen d'un grup, incumbeixen a totes.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —