Tik tok
Publicat el 15 de juliol 2020

La publicació de diversos vídeos sobre postres ha traumatitzat els usuaris més innocents de la xarxa aquesta setmana. Per culpa de Twitter i d'Instagram, aquests vídeos han envaït TikTok i s'ha creat una comunitat completament innecessària.  

Aquest és un dels vídeos "subversius" que ha esdevingut més viral. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ???? ? (@6inch) on

 

CakeTok

Aquest corrent tan notori de TikTok ha estat denominada "CakeTok". I em diràs: "però si és un pastís, els pastissos ho peten!". Obvi, hi estic d'acord. 

Però així no. A veure, respecte a l'expressió artística, és increïble la capacitat que tenen certes persones. Però que sigui tan real està creant un embolic en la meva ment i, després de tot el que ha passat aquest any, m'agradaria mantenir almenys una mica la meva estabilitat mental.

@chocolateandcake

Next crazy ? realistic cakes ? ? by @chefbenchurchill & @lukevincentini ##cake ##cakeart ##realisticcakes ##customcake ##pastryart ##fyp ##chocolate

♬ Toosie Slide - Drake

Desconec quin tipus de festes fa la gent, però no crec que hi hagi una ocasió on un pastís en forma de cendrer sigui apropiat. Tothom és lliure de fer el que vulgui però, qui vol menjar-se un cendrer? No ho entenc. O l'esponja, que a més ve amb el sabó: és una de les coses més extranyes que he vist.

Entenc que hi ha moments random en què algú pensa a menjar-se un objecte que òbviament no es pot menjar. M'ha passat, i potser menjant-me aquests pastissos estic vivint aquest "somni", però hi ha gent morint pel coronavirus o altres malalties i nosaltres estem fent uns pastissos que semblen cebes. No ho sé, però crec que podem focalitzar la nostra energia en altres coses. És només un suggeriment.

@chocolateandcake

Realistic cake ? 1,2 or 3??? credits @lukevincentini ##pastryart ##dessert ##cake ##chocolate ##realisticcake ##fyp ##cakeart

♬ Toosie Slide - Drake

Aquest em fa venir ganes de vomitar. Imagina't menjar-te els dits. No pot ser. Quin fàstic. Si és una manera perquè els caníbals no es mengin altres humans, em sembla una fantasia però, a part d'això, que algú esborri aquest vídeo de la meva ment, si us plau.

La idea de crear pastissos superrealistes és bona. Al principi m'encantaven, però ara s'estan passant i la gent ja no sap diferenciar entre les coses reals i els pastissos.

@coolman_coffeedan

it’s all cake ##fyp

♬ original sound - coolman_coffeedan

Ens desviem del camí de l'estabilitat mental

TikTok. Reflexió del dia: hi ha gent que diu que vivim en un simulacre però potser la realitat és que tots som pastissos. ?

@coolman_coffeedan

EVERYTHING IS MADE OUT OF CAKE ?? ##cake ##fyp ##TikTokTaughtMe

♬ original sound - coolman_coffeedan

A més, cada comentari del vídeo segueix amb la mateixa broma: que bàsic però que bonic. M'agrada el sentit comunitari que hi ha. Tots som pastissos, cal acceptar-ho.

Pastís o mort

Imagina't el mem de Drake. Pel·lícules de terror de la Covid-19? Fora! No m'interessa. Pel·lícules de terror de CakeTok? Així m'agrada.

@danbanbam

Cake: The Movie. Coming this Fall. ##cake ##serve ##VibeZone ##movie

♬ original sound - danbanbam

Fins i tot el Washington Post ha entrat al joc. 

La gent està arribant al seu límit i ja està disposada a tot per determinar si alguna cosa és un pastís o no.

@thebeesdaddy

i can’t live my life in fear forever

♬ original sound - thebeesdaddy

Alguns encara tenen una mica de control, però per altres ja és tard.

@coolman_coffeedan

i need to know ? ? @realnickantonyan ##cake ##fyp

♬ original sound - coolman_coffeedan

Com diu el Washington Post: "CakeTok no és per als febles de cor".

El millor de TikTok és que cada setmana (o gairebé cada dia) hi ha alguna cosa nova que es viralitza. Així no he de veure més vídeos com aquests, perquè realment em fan ràbia i ganes de vomitar. A més, cada vegada que veig un vídeo amb qualsevol objecte sempre penso que serà un pastís. Aquestes són les coses surrealistes que només poden passar el 2020.

En fi, aquesta nit tindré malsons sobre CakeTok. Però sent sincera, és veritat que m'he fixat en el pastís d'un taco mexicà i possiblement hi estic interessada. 

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —