El Canet Rock s'aplaça al juliol de 2021
Per ACN
Publicat el 15 de juliol 2020

El Canet Rock ha anunciat, a través de les xarxes socials, que cancel·la l'edició del 2020 degut a l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 i ha donat a conèixer el cartell de l'any vinent que tindrà lloc el 3 de juliol del 2021. A mitjans de març, l'organització havia ajornat la setena edició del Canet Rock al dissabte 3 d'octubre.

"Podem presentar el nou cartell que hem treballat amb molta il·lusió perquè l'edició de retrobament 20/21 sigui la més memorable de totes", han dit els organitzadors. Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Nuñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc formen part de cartell 2021.

Les entrades de l'edició del 2020 serviran per a la de l'any que ve amb les mateixes condicions que els assistents les van adquirir. Així mateix, es pot demanar la devolució a través del web fins a l'1 d'agost. Canet Rock posarà les entrades retornades a la venda des d'aquest dimecres al web a un preu de 40 euros per aquelles persones que es van quedar sense. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amigues i amics, Esperem que estigueu bé, que el virus us hagi afectat el mínim possible. Us desitgem el millor en aquesta situació difícil que ens ha tocat viure. Malgrat tots els esforços per dur a terme CanetRock020, l’evolució de la pandèmia no ens permet celebrar-lo tampoc el 3 d’octubre i s’ajorna al 3 de juliol de 2021. La bona notícia és que ja us podem presentar el nou cartell que hem treballat amb molta il·lusió perquè l’edició de retrobament 20/21 sigui la més memorable de totes. Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Les entrades del 2020 serveixen per l’any vinent amb les mateixes condicions que les vau adquirir. Si no us voleu perdre la nova edició, guardeu-vos la vostra entrada! Qui no pugui venir, pot demanar la devolució a través de www.canetrock.cat fins l’1 d’agost. Les entrades retornades es posen a la venda des d’avui mateix a la nostra web al preu de 40€ per aquelles persones que van quedar-se’n sense. Lamentem no haver pogut celebrar aquesta edició amb normalitat, us agraïm la comprensió en un moment tan complicat i esperem retrobar-nos el 3 de juliol de 2021 per celebrar la nit més màgica de l’any! Veurem sortir el sol!

A post shared by Canet Rock (@canetrock_) on

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —