Canet Rock
Per Redacció
Publicat el 14 de maig 2020
Temps de lectura 1'

El Canet Rock, que tenia previst celebrar la nova edició el 4 de juliol a la localitat d'Arenys de Mar, al Maresme, ha decidit ajornar la data fins al 3 d'octubre a causa de l'emergència sanitària del coronavirus. A diferència d'altres festivals de música com el Sónar, el Primavera Sound o el Festival Castell de Peralada, els quals han optat per cancel·lar la cita d'enguany, l'organització del Canet Rock ha apostat per mantenir el mateix cartell, format per artistes nacionals, però postergar-lo a la tardor.


"L'organització ha cregut convenient ajornar el festival a causa de les restriccions previstes al pla de desescalada arran de la crisi del coronavirus i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries", ha informat en un comunicat el festival, que té totes les entrades esgotades des del mes de febrer.

Les persones que no puguin acudir a aquesta setena edició del Canet Rock, un dels festivals d'estiu més populars de Catalunya, podran sol·licitar abans de l'1 d'agost la devolució de l'import de les entrades, les quals tornaran a posar-se a la venda. El cartell d'aquest any seguirà format per grups consolidats com Manel, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Roba Estesa o Sopa de Cabra, i noves apostes com Miki Núñez, Ciudad Jara, No Logo, Lildami o JazzWoman.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —