'Canto jo i la muntanya balla', el llibre més prestat a les biblioteques de Barcelona el 2020
Per ACN
Publicat el 28 de gener 2021

La novel·la d'Irene Solà Canto jo i la muntanya balla és el llibre més prestat a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona durant el 2020. La segueix La cara nord del cor, de Dolors Redondo, i Paraules que tu entendràs, de Xavier Bosch. Pel que fa a novel·la estrangera, el més demanat és Normal people, de Sally Rooney.

Antologia de poesia catalana. Nova tria encapçala el rànquing dels llibres de poesia, seguit de El Cor quiet, de Josep Carner. En novel·la juvenil Wonder, de R.J.Palacio, lidera un any més la llista com a títol més prestat a les 228 biblioteques municipals i 10 bibliobusos de la província de Barcelona.

En còmics, el més sol·licitat és l'edició en català de Naruto, seguit de Bola de Drac.

Pel que fa als llibres en format electrònic, el més prestat és Boulder, d'Eva Baltasar. Segueixen la llista La chica de nieve, de Javier Castillo i La pacient silenciosa, d'Alex Michaelides.

En l’àmbit audiovisual, s’imposa la pel·lícula Bohemian Rhapsody, seguida de Green book i La societat literària y el pastís de pela de patata. Per a nens, el títol més prestat és Coco i en segon lloc Mary Poppins Returns.

 

Pel que fa a música, el disc amb més èxit és A l'aventura, de El Pot Petit; Toca't el melic, el CD de la col·leció del Mic; Naturalment, de Dàmaris Gelabert i Per la bona gent, el darrer disc de Manel.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —