Rodalies
Per Redacció i ACN
Publicat el 10 de juny 2020
Temps de lectura 1'

La demanda del transport públic a l'àrea metropolitana de Barcelona ha augmentat aquest matí entre un 5 % i un 10 % respecte al dimarts passat, coincidint amb l'entrada a la fase 2, segons han informat els diferents operadors. A més, a Ferrocarrils s'han registrat 23.307 validacions fins a les nou del matí, un 9,4 % més que dimarts, el primer dia laborable de la setmana passada, ja que el dilluns 1 de juny era festiu.

Tot i això, el descens referent al mateix dilluns de juny del 2019 encara és d'un 70 %. Pel que fa a TMB, l'ús del metro ha pujat un 8 % respecte dimarts passat fins a les nou del matí, mentre que a Rodalies la caiguda encara és del 66,5 %, tot i que les validacions van pujant un 5 % de mitjana cada setmana, segons Renfe.

✅ Des d'avui ja es poden ocupar tots els seients del #tren
✅ A les plataformes, es manté l'ocupació de dues persones per metre quadrat#FGC @FGC pic.twitter.com/E0TL07js1m

Divendres passat, l'Autoritat del Transport Metropolità va anunciar que l'oferta de transport públic arribaria al 100 % en diferents serveis a l'àrea metropolitana de Barcelona, coincidint amb la fase 2 del desconfinament. Concretament, ja opera al màxim de la seva capacitat en hores punta i la mitjana es mantindrà per sobre el 80 % en la majoria de casos. Els desplaçaments se seguiran produint dins de les regions sanitàries i no entre elles, excepte en aquells casos que estigui autoritzat. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —