Haroyan
Per EFE
Publicat el 03 d’octubre 2020

Els combats a Nagorno Karabakh, que s'han empitjorat en les últimes hores i estan lluny d'aconseguir un alt al foc, han impactat també al món del futbol amb la paralització en l'últim moment del fitxatge de Varazdat Haroyan pel AEL Lárisa.

L'acord entre el capità de la selecció d'Armènia i el conjunt grec estava pràcticament completat. Haroyan es trobava a Grècia per a signar i entrar en la Superlliga de Grècia, quan va decidir respondre a la crida de l'Exèrcit armeni a tots els menors de 40 anys per a unir-se a les seves files.

El club del nord-est del país va decidir comunicar la notícia als seus fans de forma poc ortodoxa, compartint en xarxes socials el missatge de text amb el qual el representant de Haroyan informava l'amo de l'AEL, Alexis Kuyas, de la decisió del defensa d'aparcar la seva carrera com a futbolista per a anar a la guerra.

"Ara Haroyan no pot anar a Europa. Ho sento però els temps són difícils a Armènia, estem lluitant amb Turquia, no oficialment però donen tot el seu poder i soldats a l'Azerbaidjan. No sabem què farà ni tan sols demà, és una gran guerra", diu l'sms que va publicar l'equip.

"Estem molt contents amb la vostra cooperació. Esperem que aquesta guerra acabi i tot torni al seu lloc. Déu ens beneeixi a tots", conclou el representant d'Haroyan. Segons el club grec, el defensa de 28 anys ja es troba en el camp de batalla.

Haroyan va jugar amb l'Ural de la Premier League russa durant les últimes tres temporades però va decidir rescindir el seu contracte i provar sort a Grècia. De moment, les seves obligacions amb el seu país ho fan impossible.

El conflicte armeni-azerbaidjanès es remunta als temps de la Unió Soviètica, quan a la fi de la dècada dels 80 el territori azerbaidjanès de Nagorno Karabakh, poblat majoritàriament per armenis, va demanar la seva incorporació a la veïna Armènia. La conseqüència fou una guerra que va causar uns 25.000 morts.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —