ACN
Per ACN
Publicat el 16 de setembre 2020

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya considera “decebedora i caòtica” la gestió de l’Ingrés Mínim Vital que està fent el Govern espanyol des que es va aprovar fa tres mesos, i demana canvis urgents.

Les entitats socials catalanes han posat de manifest en un comunicat que la Seguretat Social no té la capacitat suficient per afrontar l’enorme volum de sol·licituds d’IMV, i proposa dividir-les entre els serveis socials públics de les comunitats autònomes.

A més, la Taula ha reclamar ampliar l’accés a persones que superen el llindar de pobresa severa però que també es troben en una situació d’emergència social.

Per altra banda, han demanat que l’ajut arribi a col·lectius que actualment queden fora, com persones sense llar, joves d’entre 18 i 23 anys i persones en situació administrativa irregular.

Una altra queixa de les entitats és que el Govern espanyol continua sense tancar amb la Generalitat els acords i convenis per aconseguir un bon encaix entre l’ingrés i la renda garantida de ciutadania.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —