Carmen Calvo: "El rei emèrit no fuig de res perquè no està immers en cap causa, simplement decideix sortir del país"
Per ACN
Publicat el 05 d’agost 2020

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha defensat aquest matí que "el rei emèrit no fuig de res perquè no està immers en cap causa, simplement decideix sortir del país". La número dos de Sánchez creu que la carta que es va fer pública ja "dona les raons" de la marxa de l'exmonarca, i ressalta que les coneixen "tots els espanyols, no només el govern".

Les declaracions arriben en un moment en què es vincula Calvo amb unes presumptes negociacions amb la Casa Reial pactant la sortida de Joan Carles I del país. Tot i això, Calvo ha assegurat que l'executiu va conèixer la carta "al mateix temps que tothom".

"Els partits poden mantenir les seves posicions i una altra cosa és el compliment de l'ordre constitucional que és impecable per part d'aquest govern i de la prefectura de l'Estat", ha dit Calvo en referència a les dissidències amb altres formacions quant al tema, entre elles amb els seus socis de govern, Unides Podem.

La decisió de Joan Carles I "no significa cap canvi" en la monarquia i l'executiu té una relació "impecable" i "fructífera" amb Felip VI, ha remarcat Calvo, que ha dit que és moment que les institucions facin "treball conjunt" després de la pandèmia. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —