- podcasts -
Per Júlia Albacar Subirats , Mar López-Tomàs i Joana Cabratosa Pons
Publicat el 19 de maig 2021

A No t’ho creuràs! explorem les creences que mouen les vides dels joves, i els posem davant del micròfon perquè ens ho expliquin en primera persona. A més, per emmarcar el debat, parlem amb experts que aborden les creences des d’una vessant professional.

En aquest primer episodi d’estrena parlem dels hàbits d’alimentació, ja que Espanya està entre els deu països amb més vegetarians del món, segons va indicar un estudi de la consultora Lantern el passat febrer de 2020. Parlem amb la dietista experta en nutrició Núria Pons, que reflexiona sobre els efectes que la carn té sobre el nostre cos i les malalties que podria ocasionar si se n’abusa del seu consum. A més, aporta alternatives proteiques per suplir la ingesta de proteïna animal. 

Els joves, cada cop més preocupats pel medi ambient i el patiment animal, decideixen canviar els seus hàbits alimentaris. Però quins canvis tenen en el seu cos? Com se senten anímicament? Troben a faltar la carn? O bé els agrada massa com per eliminar-la del seu menú? Parlem amb tres joves que expliquen el perquè del seu mètode d’alimentació.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —