Catalunya és mencionada 100 vegades cada hora a nivell internacional
Per ACN
Publicat el 05 d’abril 2021

Un estudi del Diplocat apunta que Catalunya ha estat mencionada digitalment 99 vegades cada hora a nivell internacional el 2020. La xifra de mencions entre el gener i el novembre, el període que analitza l'estudi, se situa en 793.605. S'hi inclouen les mencions a Twitter, que representen el 95% del total, als mitjans digitals i blogs i fòrums de fora de l'Estat.

Així, segons l'informe, Catalunya ha estat mencionada 2.376 vegades al dia en converses que han arribat a 188 països del món i un públic potencial de 1.600 milions de persones. 

Pel que fa a les principals temàtiques, el primer lloc l'ocupa l'evolució de la covid-19 i les mesures de confinament a Catalunya, seguit de la inhabilitació de Quim Torra, la situació dels presos independentistes i la possible sortida de Leo Messi del Barça. 

Pel que fa a la ubicació de les converses digitals sobre Catalunya, el 17% són al Regne Unit, el 13% a Mèxic, l'11% als Estats Units, l'11% també a França, i el 9% a l'Argentina. A continuació segueixen el Brasil (5%), Itàlia (4%), Alemanya (3%) i Bèlgica (2%).

Pel que fa al to de les converses, l'estudi indica que el 58% són "neutres", mentre que el 26% són negatives i el 16% positives. La majoria de mencions negatives es refereixen a la covid-19 i la gestió de la pandèmia, apunta l'informe.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —