Venta en línea
Per ACN
Publicat el 26 de novembre 2020

Comissions Obreres ha denunciat públicament que Amazon incompleix les mesures de seguretat i sanitat laboral als centres que té a l'estat espanyol, tres d'ells a Catalunya. Segons el sindicat, amb l'arribada del Black Friday, el gegant del comerç electrònic "exigeix ritmes de treball elevats, amb moviments repetitius durant vuit hores diàries i molta pressió psicològica per no afluixar el ritme".

Per sensibilitzar els compradors, CCOO ha iniciat una campanya a les xarxes socials on difon com és el ritme de treball dels empleats. "Que tot el món sigui conscient que, rere d'un clic per fer una comanda i rebre un paquet, hi ha milers de persones sotmeses a una gran pressió", adverteixen els treballadors.

L'acció s'engloba en una altra denúncia pública a nivell internacional, anomenada #MakeAmazonPay. En aquest cas, sindicats d'arreu del món recullen signatures per reclamar que Amazon pagui els seus impostos degudament "per contribuir al benestar social, a reparar el deteriorament del medi ambient i a sostenir les petites i mitjanes empreses a les que està fent tant de mal".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —