El Centre d'Art Tecla Sala reobre amb un monogràfic sobre Carlos Saura
Per Redacció
Publicat el 16 de setembre 2020
Temps de lectura L'espai de l'Hospitalet de Llobregat reprèn el dijous la seva activitat expositiva amb un monogràfic sobre l'obra fotogràfica del director de cinema Carlos Saura

El Centre d'Art Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) reprèn el proper dijous la seva activitat expositiva amb un monogràfic sobre l'obra fotogràfica del director de cinema Carlos Saura.

L'exposició, titulada "Carlos Saura, fotògraf. Una vida darrere la càmera", presenta un centenar d'imatges en blanc i negre, fotografies pintades, quaderns personals, llibres de fotografia sobre l'artista i material audiovisual.

L'exposició, una producció de La Fàbrica de Madrid i comissariada per Chema Conesa, posa de manifest la passió fotogràfica del cineasta i com el seu món creatiu comprèn diverses disciplines que, si bé es concentren en el cinema com a aglutinador de relats construïts per imatges i so, mai ha deixat d'exercir amb total fruïció i dedicació.

"Entorn de la seva primera passió, la fotografia, Saura ha construït un univers eclèctic en el qual caben totes les seves vivències, des del relat de pobresa i fred de l'Espanya autàrquica fins a la seva passió final per a les fotografies acolorides i intervingudes pel seu compte; des de les imatges constructores d'escenografies, assaigs i anàlisi estètiques de la seva filmografia fins tot el que ha poblat els seus afectes, la seva vida més íntima, la seva família", ha assenyalat el centre d'art.

L'exposició, que forma part del festival Barcelona Gallery Weekend, estarà oberta al públic fins al 10 de gener. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —