Sense un ral
Per Marta Del Hoyo
Publicat el 07 de maig 2021

1. Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya és una molt bona opció per entrar en contacte amb un cinema més personal. Cada setmana el programa varia i els preus són molt assequibles. Recentment, hi ha en projecció 'Els millors films de l'any', una oportunitat única per veure totes aquelles estrenes que s'han perdut a causa de la pandèmia. Una alternativa interessant al cinema de centres comercials, amb una programació molt variada que pots consultar aquí. I preus molt reduïts, des de 3-4€.

2. Visita al Terrat Viu

El Terrat Viu és un espai de 7.100 m² situat a la coberta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. En aquest espai han estat plantades una gran diversitat de plantes en set àrees: una àrea central amb algunes de les espècies més freqüents dels nostres terrats, clavelles d'aire, tres tipus de prats mediterranis de plantes anuals i tres basses amb plantes d'estanys, nenúfars i altres espècies. A aquesta alternativa s'hi sumaran uns 5.500 m² de cobertes verdes i terrats de Barcelona.

La visita és lliure tot els caps de setmana i festius de 10 a 19h. També ho pots combinar amb la visita al museu, gratuïtament, el 10 de cada mes, 11 en el cas de maig. O també optar per l'entrada reduïda (exposició permanent + Terrat Viu: 4€) o entrada combinada (exposició permanent + Terrat Viu: 8€).

3. Mercats per Barcelona

També pots gaudir de mercats vintage cada dissabte a partir de les 12h al c/ Riera Baixa, com els mercats setmanals de Two Market o el del Mercat de Sant Antoni. Barcelona ofereix una gran varietat de mercats, de roba, vinils, llibres... I cada segon diumenge de mes és el Flea Market. Així que diumenge, mercat!

4. Visites al túnel subterrani de les Cases de l'Aigua

Una activitat molt interessant és visitar el túnel de 300 metres que connecta la Casa de l'Aigua de la Trinitat Vella (Sant Andreu) amb la Casa de l'Aigua de la Trinitat Nova (Nou Barris) i que travessa la Meridiana per sota. Només es pot visitar amb reserva prèvia, que pots demanar aquí. Una activitat gratuïta i diferent que pot ser interessant per conèixer una part del subsòl barceloní. 


5. Jojó
És una obra visual de la companyia 'Ytuquepintas'. Ha agafat el nom del primer orangutan que va ser alliberat de captivitat i que va suposar l'inici del projecte Animal Rescue. Amb un fort missatge ecologista, s'explica a través de la tècnica del dibuix amb sorra, una disciplina molt característica de la companyia, així com la música en directe i els titelles de gran format.


 
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —