"Women", un segle de canvi
Publicat el 19 de juliol 2020

Nits d'estiu al Guinardó

El centre cívic Guinardó ofereix cada dimarts i dijous una nit cultural totalment gratuïta en forma de concerts, espectacles, mercats i cinema a l'aire lliure. Durant les pròximes setmanes, podreu gaudir de:

El biopic d'Elton John, Rocketman (21 de juliol a les 22  h): entra a la vida del cantant i pianista britànic per descobrir com va passar de nen prodigi del piano a superestrella mundial considerat com un dels 100 músics més influents de l'era del rock'n'roll.

Fusió Circ i Dansa Urbana (23 de juliol a les 20  h): diferents universos de la cultura urbana com el beatbox, el circ i la dansa urbana s'uneixen en peces curtes plenes de ritme i acrobàcies.

Concert Supermeganada (28 de juliol a les 20  h): el grup barceloní de Víctor, Guille i Marc ajunta el millor de cada gènere per crear un so contemporani i addictiu.

NITS D'ESTIU AL GUINARDÓ | Aquest juliol us hem preparat entreteniment per a tota la família! Cinema a la fresca, circ, concerts, jocs... Són activitats gratuïtes però cal reserva prèvia perquè l'aforament és limitat. Més info a https://t.co/6sp5rrnzdE@CcivicsBCN @bcn_hg pic.twitter.com/0SvyRYOrgh

Per garantir la seguretat de tots els assistents, l'aforament és limitat a tots els espectacles (cal reservar plaça a la seva pàgina web) i els grups han de ser d'un màxim de quatre persones.

 

Una visita al segle XIX

Vil·la Joana és una masia construïda el segle XVIII i reformada el segle XIX. Es troba entre Vallvidrera i les Planes, i és coneguda per ser on va morir el poeta Jacint Verdaguer l'any 1902. El Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) ha conservat les habitacions on va viure l'autor perquè els visitants puguin visitar el memorial i descobrir Barcelona com una ciutat literària.

La masia Vil·la Joana va ser una de les més importants de Vallvidrera


L'entrada és gratuïta per als menors de 16 anys i costa 1,5 € per als menors de 29. Podeu consultar tots els preus a la seva pàgina web. La masia està oberta a les visites els dijous de 10 h a 14 h i els dissabtes i diumenges, de 10 h a 19 h.

 

"Women", un segle de canvi

El Reial Cercle Artístic de Barcelona presenta aquesta exposició d'una cinquantena de fotografies de la revista National Geographic, les quals il·lustren l'evolució de la dona a tot el món durant els últims 100 anys.

L'exposició, comissariada per la fotoperiodista Marisa Florez, es divideix en sis seccions: alegria, bellesa, amor, saviesa, força i esperança. A cadascuna, els espectadors hi podran trobar els retrats i les històries de les dones més importants de la història recent.

Visitar l'exposició costa 5 euros i estarà disponible fins a l'11 d'octubre.

Nou Barris, al pati

La quarta edició del festival "L'Estiu, al Pati!" arriba a Nou Barris amb totes les garanties de seguretat de la Covid-19. Del 12 al 26 de juliol podreu gaudir de concerts i espectacles gratuïts.

Cal reservar plaça per poder assistir al:

Festival de flamenc R(OLES) (18 i 19 de juliol): l'espectacle de flamenc feminista ha estat de gira per tota Catalunya amb molt bona acollida. 

Festival Say It Loud (24, 25 i 16 de juliol): amb les actuacions de Meritxell Neddermann, Tarquim, Queralt Lahoz i l'espectacle "Ricky, el Profesor de Tenis".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —