Ada Colau amb una mascareta on hi diu “LGTBIBCN” a la plaça Sant Jaume, Barcelona
Per ACN i Redacció
Publicat el 07 de juliol 2020
Temps de lectura 2 minuts

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha qualificat la monarquia espanyola de "corrupta" i ha reclamat un referèndum per la república, perquè "no es mereix seguir acumulant privilegis i impunitat". Aquestes afirmacions les ha fet a través d'un missatge via Twitter amb l'etiqueta '#ReferéndumRepúblicaYa'.

Aquesta reacció de la líder dels comuns de Barcelona és per la informació periodística que diu que Corinna Larsen va declarar que Joan Carles I li va donar 65 milions d'euros "per gratitud", com un regal, i no per amagar els diners. Colau assegura que el titular "despista" i que realment "ES IGUAL si va ser per gratitud o per amagar els diners, és un escàndol amb totes les explicacions possibles".

El titular al qual es refereix i comparteix, és el d'El País, que informa sobre les declaracions de l'examiga del rei emèrit al fiscal suís Yves Bertossa, que va fer el desembre del 2018. Bertossa segueix mantenint com a imputats a Larsen, a Arturo Fasena, gestor de Juan Carlos I, i a l'advocat Dante Canónica per un delicte de blanqueig agreujat de capitals i poden arribar a tenir una pena de fins a cinc anys de presó.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —