Ada Colau
Per ACN
Publicat el 26 de juliol 2020

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i l'alcalde de Badalona, Xavier García-Albiol, han avalat aquest dissabte en una roda de premsa conjunta la decisió del Govern de tancar l'oci nocturn, malgrat que la resolució arriba una mica tard. L’endemà de que el Procicat tanqués tots els establiments amb llicència de discoteques, sales de ball i sales de festa per aturar la tranmissió de la Covid-19, Colau ha dit que recolzen la decisió de tancar aquest establiments. "A la nit hi ha un relaxament de la vida social que fa que la gent es tregui la mascareta i no hi hagi distàncies, estem d'acord que s'havia d'actuar en l'oci nocturn", ha dit. 

Ha afegit que els alcaldes metropolitans també donen suport a limitar fins a la mitjanit l'obertura de bars i restaurants. Amb tot, tots exigeixen un reforç de Mossos d'Esquadra, per poder controlar que s'apliquen les mesures, més rastrejadors, i que el Govern ofereixi ajuts als sectors afectats. 

Tots tres han destacat també la disposició de la Generalitat a reconsiderar, en properes reunions del Procicat, les restriccions en sectors culturals com el cinema o el teatre, o en els esportius, com els gimnasos. Han demanat més claredat al Govern a l'hora d'explicar les mesures, que creuen que generen confusió.

Podeu veure la roda de premsa sencera aquí: 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —