Pedrós
Per EFE
Publicat el 22 de gener 2021

El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, considera que "no es donen les condicions des del punt de vista sanitari perquè les autoritats puguin organitzar unes eleccions segures el 14-F".

En un missatge al seu compte de Twitter, Padrós es refereix així a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de confirmar la suspensió del decret de la Generalitat que ajornava les eleccions catalanes al 30 de maig per l'empitjorament de les xifres de la Covid, amb el que de moment, a l'espera d'una resolució definitiva, es manté la data electoral del 14-F.

Padrós afegeix que "l'escenari europeu empitjora" i insisteix que "cal restringir més les mesures de contacte i mobilitat, fins i tot un lockdown (confinament) intens i curt", un enduriment de les mesures que correspon, resalta, al Govern i al ministre de Sanitat Salvador Illa.


"Crec que és raonable perquè les circumstàncies objectives des del punt de vista sanitari són crítiques", indica el president de Col·legi de Metges de Barcelona, que entén també que "cal compensar econòmicament els sectors afectats".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —