Glòries Multicines acull la Festa del Cine
Per Redacció
Publicat el 27 de setembre 2021

Les portes dels cinemes tornen a obrir a un preu reduït. La Federació de Cinemes d'Espanya (FECE), amb el suport de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals, ha posat en marxa la campanya 'Yo Voy Al Cine' sota el hashtag #CulturaSegura. Així doncs, dos anys després, la Festa del Cine torna a les sales i ho fa amb una ampliació de dies respecte a l'edició anterior: des d'aquest dilluns 27 fins al dijous 30. Això sí, el preu ha pujat dels 2,90 als 3,50 euros. Els espectadors podran gaudir de les noves estrenes a tot el país al preu de 3,50 € per entrada als cinemes Cinesa i de 4,90 € als Cinesa Deluxe.

Companyies com ara els Cinemes Yelmo o Cinesa han reduït els aforaments de les sales, han activat la venda de butaques per blocs per tal de garantir la distància de seguretat i estan fomentant la compra de tiquets a través del web o les aplicacions mòbils per tal d'evitar el contacte entre clients i treballadors. 331 cinemes s'han sumat a la iniciativa a tota Espanya, un total de 2.956 pantalles.

A Barcelona, les sales que acolliran la promoció són: Verdi, Verdi Park, Renoir Floridablanca, Cinema Yelmo Icaria, Cine Yelmo Comedia, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa La Maquinista, Cinesa Som Multiespai, Cinema Maldà, Arenas de Barcelona Multicines, Aribau Multicines, Balmes Multicines, Bosque Multicines i Glòries Multicines.


La cartellera serà variada pel que fa a gèneres i nacionalitats. El cinema espanyol estarà representat per pel·lícules com A todo tren. Destino Asturias, Chavalas, Con quién viajas, García y García, Las Consecuencias, Maixabel, Nora, Operación Camarón o Sevillanas de Brooklyn.

Al cinema d'animació tindran lloc títols com D'Artacán y los tres mosqueperros, El bebé jefazo: Negocios de familia, La patrulla canina. La película i Ninja a cuadros 2: Misión Tailandia. També estaran disponibles altres llançaments de Hollywood com Blue Bayou, Candyman, Cry Macho, Dune, Fast & Furious 9, Free Guy, Ice Road, Jungle Cruise, La purga infinita, Maligno, No respires 2, Respect, Shan-Chi y la leyenda de los diez anillos, Tiempo o Viuda Negra.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —