Manifestació Passeig de Gràcia
Per Redacció
Publicat el 13 de setembre 2020

Dies després de l’incendi del camp de refugiats de Mòria, a l’illa grega de Lesbos, els 13.000 migrants que vivien al recinte encara esperen una solució per part de Grècia o de la Unió Europea per aconseguir un lloc on allotjar-se.

El govern espanyol no té intenció d’acollir a una part dels refugiats que han quedat sense sostre, però demana solidaritat per part dels altres estats membres de la Unió. La Generalitat de Catalunya, en canvi,  ja s'ha ofert per acollir un centenar dels refugiats de Mòria. L’Ajuntament de Barcelona, per la seva banda, ha anunciat que posa a disposició del govern espanyol un equipament amb 55 places per l’acollida immediata de refugiats procedents del camp de Mòria, prioritzant les famílies amb fills menors

Entitats com Unitat contra el feixisme i el racisme, Stop Mare Mortum i SOS Racisme són les que han convocat una concentració d’aquest dissabte al Passeig de Gràcia de Barcelona, al qual hi han acudit prop d’un centenar de manifestants.

Els manidfestants han cridat consignes contra les polítiques migratòries de la UE. Han demanat la reubicació urgent dels refugiats de Mòria, l’acollida digna dels migrants i el tancament dels centres d’internament d’Europa, entre d’altres.

Fotografies de Lorena Sopena:

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —