Concert Cornellà
Per Redacció
Publicat el 13 de juny 2020

Amb motiu de la Festa Major de Cornellà, l'Ajuntament i la Botiga Solidària de la ciutat han organitzat el concert Música Solidària que reunirà grups de música i cantants del Baix Llobregat de renom estatal i internacional, que tocaran i cantaran per recaptar fonts en favor del projecte comunitari del banc d'aliments del municipi. La iniciativa se celebrarà avui dissabte a les 20.00 hores i es podrà gaudir de forma virtual a través dels comptes d'Instagram @queferacornella i @culturacornella, així com al canal de YouTube de l'Ajuntament

Entre els artistes del Baix Llobregat que han confirmat la seva participació es troben els germans Estopa, originaris del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat; Nil Moliner (Sant Feliu de Llobregat), que presentarà un tema inèdit; els exconcursants d'Operación Triunfo, Carlos Right (Esplugues de Llobregat) i Nerea Rodríguez (Gavà); i la cornellanenca RUE —també coneguda com a Ruth Jové—, guanyadora del concurs La Veu de Cornellà. A més, s'hi unirà el terrassenc Miki Núñez, exconcursant d'OT i representant d'Espanya a Eurovisió l'any 2019.

 

També estaran presents altres músics de la comarca, com la sesrovirenca Rosalía, màxima referent musical del Baix Llobregat i una de les grans estrelles del panorama internacional, així com els exconcursants d'OT Aitana i Alfred. Tots ells participaran en la iniciativa saludant a l'audiència.

El concert estarà presentat per dos reconeguts cornellanencs, Jordi Évole i Tony Aguilar, acompanyats de les periodistes de Ràdio Cornellà Mireia Navarro i Verónica Tomico. 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —