Ramon Mirabet
Per ACN
Publicat el 22 de maig 2020

El Cruïlla ha fet públic els primers noms del cartell del seu germà petit, l'XXS, la proposta excepcional que substituirà el festival aquest juliol per la crisi del coronavirus. Iseo - Back to the Roots, Muchachito (Hombre Orquesta Show), Roger Mas, Ramon Mirabet, Rayden, Joan Colomo, Ladilla Rusa, Obeses, Sanjosex, Mazoni, Ebri Knight, The Sey Sisters o Quico Pi de la Serra, a més d'espectacles de companyies com Brodas Bros, Guillem Albà & La Marabunta o Òpera de Butxaca són els primers noms confirmats. L'XXS es farà al Poble Espanyol, el Disseny Hub, els jardins del TNC, el Recinte Modernista de Sant Pau o l'Anella Olímpica, amb 400 persones assegudes, accés per franges horàries i distància de seguretat.

 


El dia 2 de juliol actuarà Iseo-Back to the Roots a l'Anella Olímpica, seguit l'endemà per Muchachito al Poble Espanyol, Roger Mas als jardins del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Kaydy Cain al Disseny Hub Barcelona, en col·laboració amb les sessions Fuego Live de Razzmatazz. El dia 4 de juliol serà el torn de Ramon Mirabet, que actuarà a l'Anella Olímpica, i Ms Nina, que ho farà al Disseny Hub.

El 5 de juliol Joan Colomo actuarà a l'exterior del TNC i Ladilla Rusa al Poble Espanyol. L'endemà, 6 de juliol, serà el torn de les arts escèniques, amb l'espectacle 'Ocaña, reina de las Ramblas' d'Òpera de Butxaca & Nova Creació al Recinte de Sant Pau –que es repetirà diversos dies- i del Circ Vermut al TNC.

Obeses actuarà al Poble Espanyol el 9 de juliol, un espai que l'endemà acollirà Les Montses. El TNC, el dia 10 de juliol, rebrà la música de Sanjosex.

El dia 11 de juliol serà el torn del tribut a U2 'I Love U2' a Sant Pau, Mazoni al TNC, mentre que el dia 12 actuaran Ebri Knight, The Sey Sisters i Chris Juanico. Aupa Quartet amb el seu laboratori sonor portarà música fins a Sant Pau el 13 de juliol, mentre que la Balkan Paradise Orkestra i Egosex ho faran els dos dies següents al Poble Espanyol.

Arco prendrà el relleu el dia 17 de juliol, mentre que Maruja Limón i Quico Pi de la Serra ho faran l'endemà. Delafé, Pau Riba, Rayden, Tu Otra Bonita i Eric Vinaixa, a més de Rufus T. Firegly encaren el tram final de les primeres confirmacions del certamen, els tres últims, en concert el 24 de juliol.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —