La direcció del PP al Congrés demana el cessament de García Egea i la convocatòria d'un congrés extraordinari
Per ACN
Publicat el 22 de febrer 2022

La direcció del grup parlamentari del PP al Congrés ha demanat la "destitució immediata" del secretari general del partit, Teodoro García Egea, "amb la finalitat de detenir urgentment el procés de fragmentació interna en el qual ha quedat sotmesa l'organització". Els membres de la direcció del PP a la cambra baixa també reclamen la convocatòria d'un congrés extraordinari "en el qual s'escullin les persones que haurien de dirigir aquest partit".

A través d'un comunicat difós han expressat que consideren que la convocatòria del congrés és una mesura "urgent" per posar fi a la situació actual. Els signants del comunicat són Guillermo Mariscal, José Ignacio Echániz, Pablo Hispán, Sandra Moneo, Carlos Rojas, Mario Garcés i Adolfo Suárez. No el signen la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, i la vicepresidenta segona de la cambra baixa, Ana Pastor, que ja es van pronunciar en aquesta direcció.

El comunicat assegura que les peticions es fan "des de la lleialtat al PP" i amb respecte al seu líder, Pablo Casado, i "recolzant allò manifestat" per Gamarra i Pastor, "apel·lant a la responsabilitat política i al compromís indeclinable amb els votants".

Dimissions al partit

La secretària estatal d'Emigració i responsable del PP Exterior, Ana Vázquez, ha anunciat la seva dimissió d'aquest càrrec pels canvis en el partit. Aquesta renúncia se suma a la de José Luis Martínez Almeida com a portaveu del PP i la de Belén Hoyo, fins ara presidenta del comitè electoral del partit.  

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —