Caçadors
Per Redacció
Publicat el 21 de setembre 2020

El govern de Boris Johnson ha anunciat aquesta setmana una nova mesura per intentar evitar l'expansió de la Covid-19 pel Regne Unit. Aquesta nova norma, que ha estat batejada com la rule of six (la llei del sis), prohibeix les trobades de més de sis persones, sigui a l'aire lliure o en espais tancats.

Malgrat que el secretari de salut, Matt Hancock, ha assegurat que la norma és molt senzilla de comprendre i seguir, els usuaris de les xarxes i alguns mitjans ja han començat a trobar contradiccions i absurditats dins la llei.

Algunes d'aquestes contradiccions han aparegut perquè aquesta nova mesura prohibeix trobades de més de sis persones en molts ambients, però encara permet que s'ajuntin fins a trenta en altres escenaris. Gimnasos, escoles, espais de culte, funerals o casaments són alguns dels llocs on la rule of six queda exempta. També es podran ajuntar més de sis persones quan es practiqui algun esport, sempre que sigui de manera organitzada.

Per tant, si uns nens volen jugar un partit de futbol al parc utilitzant les dessuadores com a pals, hauran d'enfrontar-se tres contra tres. En canvi, si el partit és organitzat (no cal que sigui professional, aquesta exempció també s'aplica en l'àmbit amateur), sí que podran jugar 22 futbolistes.

Malgrat això, l'excepció que ha aixecat més polseguera ha estat la caça. El govern de Johnson preveu que es puguin ajuntar fins a trenta persones en activitats com el tir. Aquest fet no ha passat inadvertit a les xarxes, on alguns usuaris s'han afanyat a assenyalar contradiccions com la següent: set nens no poden donar menjar els ànecs al parc, però en canvi sí que es poden ajuntar trenta homes a caçar-ne.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —