Xiula durant el seu concert al teatre Victòria en el festival Cruïlla XXS, el 19 de juliol de 2020
Per Redacció
Publicat el 20 de juliol 2020
Temps de lectura 2 minuts

El Grec i el Cruïlla XXS seran dues excepcions a la prohibició dels espectacles culturals imposada pel Govern a causa dels rebrots de covid-19 a Barcelona. Ambdós festivals han estat acceptats pel Procicat després de la recomanació de l'Ajuntament de Barcelona atenent a les mesures de seguretat que ofereixen els concerts. També han aprofitat per agrair a les xarxes als espectadors i treballadors que durant aquests dies han fet possible els festivals.

Després que divendres passat el Govern anunciés les noves restriccions a Barcelona les programacions dels festivals penjaven d'un fil. El Procicat contemplava excepcions a la prohibició de l'activitat cultural que havien de ser sol·licitades per l'Ajuntament de Barcelona, i així ho va indicar el comissariat de Cultura Joan Subirats. També, tenint en compte que l'alcaldessa, Ada Colau, ahir anunciés la suspensió de totes les activitats culturals a la ciutat davant la "inseguretat jurídica".

A part d'aquests festivals, l'Ajuntament de Barcelona ha demanat a la Generalitat autoritzacions pel festival de Pedralbes i les Nits del Fòrum; i també que es sol·licitin excepcions en alguns museus com el d'Història de Barcelona.

Programació 

Per tant, les funcions del Grec i del Cruïlla previstes per avui tiren endavant. Al Cruïlla XXS avui hi ha l'actuació de l'obra 'La volta al món en 80 ties', a les 20.30h, i 'Open Mic en anglès'. Demà és el torn dels Ketekalles; l'Ismael Serrano; Raquel Hervías, Irene Minovas, Ana López, La Prados i Marta Bosch; i 'La noche de Parrado'. 

Paral·lelamenta al Grec, 'Peeping Tom', 'Covid-45'. '5.11M/S', i l'orquestra simfònica del Gran teatre del Liceu.

#Culturasegura

Durant aquests dies per la xarxa, artistes, actrius, cantants i festivals s'han manifestat a l'uníson afirmant que la "cultura és segura" i recordant que no hi ha hagut rebrots amb origen a les activitats culturals, subjectes a l'obligatorietat de les mascaretes i les distàncies de seguretat amb les butaques o seients.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —