EFE
Per EFE
Publicat el 22 de febrer 2021

El grup francès de música electrònica Daft Punk ha anunciat aquest dilluns que es separa després de 28 anys de col·laboració, en els quals aquest duo de DJ ha estat artífex d'èxits globals com One More Time o Harder, Better, Faster, Stronger.

L'anunci s'ha fet públic a través d'un vídeo de gairebé vuit minuts titulat Epilogue, que és un extracte de la seva pel·lícula Electroma i mostra els dos membres del duo, un dels quals activa una bomba d'autodestrucció adossada a l'esquena de l'altre, que explota al cap d'un minut.


Els membres de Daft Punk, responsables també de títols com Around the world o Da funk, són Thomas Bangalter i Guy-Manuel de Homem-Christo, però en les seves aparicions públiques amagaven els seus rostres sota futuristes cascos de robots. Tots dos es van conèixer a l'escola l'any 1987 i abans de formar aquesta banda n'havien fundat una de rock anomenada Darling.

El duo no ha explicat els motius de la separació, però la seva representant, Kathryn Frazier, ha confirmat al festival de música electrònica parisenc Pitchfork que ja no estan junts, sense oferir tampoc cap més detall.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —