- vídeos -
'Afterwork' planteja com és la vida de l'actor que interpreta el famós conill
Publicat el 26 de juliol 2020
Duració 6.15 MIN.

Com seria la vida dels personatges de dibuixos animats més icònics si fossin interpretats per un actor? Com se sentirien aquestes persones obligades a repetir una vegada i una altra les mateixes escenes amb les mateixes conseqüències? L’obra de Luis Usón basa el seu protagonista en una paròdia del conegudíssim Bugs Bunny i de les sèries d’animació de l’estil slapstick. Tom i Jerry, El Coiot i el Correcamins... són exemples de personatges que, si darrere tinguessin actors, convertirien l’humor dels seus programes en una feina dura per al cos i, sobretot, per a la ment. 

Afterwork ens ensenya a Groompy, un conill derrotat, cansat de la duresa de la seva feina i perdut enmig d’una rutina que l’ha atrapat. A poc a poc, comença a barrejar la realitat i la ficció mentre perd la noció del món. Podrà atrapar finalment la desitjada pastanaga?

 

El curtmetratge del 2017 va ser seleccionat per més de noranta festivals i va guanyar 19 guardons. Per la seva producció, va caldre la col·laboració de tres estudis: l’espanyol Uson Studio, l’equatorià Matte CG i el peruà Apu Estudios. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —