- entrevistes -
Publicat el 29 de juny 2022

Aquest 2022 BeReal ha esclatat com la nova xarxa social de moda a molts països d’arreu del món. Espanya no n’ha estat l’excepció i el fenomen BeReal s’hi ha assentat en els darrers mesos, especialment entre la gent jove. Un dels grans responsables de la seva explosió és David Aliagas (2000), un noi de Reus que s’ha graduat d’International Management a Anglaterra i començava a fer-se camí en el món de la banca d’inversió, però ho ha deixat tot per centrar-se a fer créixer la revolucionària app que fuig del postureig.

El David, que es va unir a l’equip fundador quan l’app encara no estava publicitada al món, ha estat innovador a l’hora de preparar els plans de màrqueting de la xarxa social, ja que “a través de TikTok es pot aconseguir un efecte ‘boom’ perquè una app es pugui fer viral en un parell de setmanes”, comenta.

BeReal, això sí, està tenint èxit per ser una xarxa social diferent de la resta, on “idealment hauries de tenir 10, 15, 20 o 50 amics com a màxim” i amb la intenció que “no passis més de 15 min utilitzant BeReal”, explica el David en la conversa que ha mantingut amb el Diari de Barcelona

 


Encara està per determinar si BeReal serà una moda passatgera entre el jovent o anirà expandint-se sense frens els pròxims anys. El David, que l’està fent créixer a la velocitat de la llum, espera que “quan siguem tots grans, tinguem tota la nostra vida documentada a BeReal”. A part dels somnis que pugui tenir, al David ja ningú li podrà treure que ha aconseguit ser tendència. Això sí que és real.


 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —