Deforme Semanal inicia avui el cicle Nits del Coliseum
Per EFE
Publicat el 26 d’abril 2021

El cicle Nits del Coliseum arrencarà aquest diumenge amb les integrants de Deforme Semanal, Isa Calderón i Lucía Lijtmaer, que han venut totes les entrades per al seu espectacle, segons van informar dissabte els organitzadors de Primavera Sound i Grup Balañá.

En principi, la programació d'aquestes nits havia d'inaugurar-la aquest dissabte el Grupo de Expertos Solynieve, però l'actuació es va haver de cancel·lar per motius de salut, amb el que tots els que van adquirir entrades veuran com se'ls retornen els diners a través de la targeta utilitzada per realitzar la compra.

Les vuit Nits del Coliseum, que se celebraran en el teatre del mateix nom fins al dia 2 de maig, oferiran música en viu, una vegada que finalitzin el dilluns les restriccions de mobilitat a Catalunya. Les Deforme Semanal, a més de l'actuació de matí, oferiran una altra el dia 27 d'abril, amb totes les entrades venudes.

Un altre protagonista del cicle serà el suec José González, el 26 d'abril, i els sevillans Califato ¾ estaran el dia 28 per presentar el seu nou disc LA CONTRAÇEÑA. En el tram final del cicle actuaran els Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, que publiquen demà el seu segon disc, Hilo negro; Triángulo de Amor Bizarro també estaran a Barcelona, així com Los Hermanos Cubero, acompanyats per diferents convidats per presentar Errantes Telúricos.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —