Mossos d'Esquadra
Per EFE
Publicat el 12 d’octubre 2020

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquesta passada nit 87 persones d'un local de Barcelona que exercia activitat de discoteca sense llicència i han denunciat més de la meitat dels assistents per haver infringir les mesures de prevenció del coronavirus.

Segons han informat els dos cossos policials, també s'ha efectuat una inspecció del local, en la que han aixecat acta per cinc infraccions i se li han intervingut els equips de so. El local, que exercia activitat de discoteca sense llicència i que obria malgrat les restriccions pel coronavirus, està situat al districte de Ciutat Vella.

Del centenar de persones que es trobaven a l'interior del local quan han arribat els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, un total de 62 han estat denunciades per incomplir les mesures sanitàries per prevenir el coronavirus.

La Generalitat va anunciar a principis d'aquesta setmana que permetria reobrir fins a les tres de la matinada les discoteques, per evitar 'botellons' i les festes il·legals en locals privats, tot i que finalment va fer marxa enrere i ha congelat l'obertura d'aquests establiments davant l'augment de casos positius de coronavirus a Catalunya.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —