Salut mental
Per Maria Folqué Mondragón , Jordi Tubella i Enric Sitjà
Publicat el 24 de desembre 2021

La pandèmia i les restriccions per frenar-la han fet créixer el nombre de trastorns mentals, sobretot en persones joves. Gairebé dos anys després, la salut mental s'ha posat sobre la taula. El Diari de Barcelona ha parlat amb els protagonistes d'aquest problema: les persones que pateixen un daltabaix emocional, les seves famílies, els psicòlegs que les ajuden i l'administració pública.

La Marató de TV3 d'enguany està dedicada a aquestes malalties, tan perseguides pels tabús. Trencar estereotips és parlar de tot el que viuen les persones, és posar llum a on no s'ha volgut enfocar abans. L'objectiu d'aquest reportatge és explicar històries humanes del que moltes vegades queda com un diagnòstic mèdic.

Desconfinant la salut mental està organitzat per capítols, i cadascun explica una història diferent. Per això, hem volgut posar-los música. Una melodia representativa, que permeti al lector entendre què viu cada personatge. Teniu un petit tast d'aquestes cançons a l'inici de cada capítol, perquè entreu completament dins del que es vol explicar sobre la salut mental.

Per gaudir el reportatge a pantalla completa, cliqueu en la imatge que teniu a continuació. Us recomanem que el llegiu des del web. I si ho feu des del mòbil, que sigui amb la pantalla horitzontal. Si no us apareix la imatge, recarregueu la pàgina.

https://readymag.com/3195487

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —