Desitjada i poderosa, però no tothom sap on és
Publicat el 08 d’agost 2020

Celebrant el dia internacional de l’orgasme femení, el Diari de Barcelona ha pogut contactar amb la cooperativa &Joy i la seva màxima representant, la senyora Clítoris. Amb un maquillatge impecable i amb la manicura feta, ens parla de la seva vida personal i professional. 

A tall de presentació, expliqui breument qui és i a què es dedica?
Bé, jo sóc la Clítoris. Dirigeixo la cooperativa &Joy, que es dedica a proveir moments de plaer i diversió. La central es troba a la ciutat Vagina, però també tenim sucursals a les muntanyes Pits i als Peus, que estan més al sud. Personalment, m’encarrego de supervisar que les nostres sòcies gaudeixin d’unes experiències increïbles i inigualables. 

Gràcies al creixement de l’empresa, &Joy ha sortit a un reportatge de la revista Forbes. Com li ha canviat això la vida?
No ha canviat massa perquè, per molt que la cooperativa sigui mundialment coneguda, no rebem nous clients. És difícil contactar amb mi i trobar-me, però no acabo d’entendre el perquè, el meu despatx sempre està al mateix lloc: a la planta 5. 

Per què creu que passa això?
Doncs mira jo tampoc ho entenc. La gent aconsegueix entrar a l’edifici, però un cop són allà és com si perdessin el sentit de l'orientació. Hi ha qui es confon d’ascensor, altres de porta i, per molts mapes que hi hagi indicant els despatxos, és un miracle rebre una visita de tant en tant.

Hi ha formes i formes d’entrar a la meva oficina i qui finalment em troba no sempre em respecta com em mereixo. Alguns entren agressius i alterats, es posen nerviosos i marxen de seguida. Parlo en masculí, però em dirigeixo a tots els gèneres… sembla que us hagueu saltat la classe d’educació sexual a l’escola i que tingueu vergonya de preguntar per indicacions; això és sexe, no Buscando a Wally. 

La cooperativa presenta alguna novetat?
Sí! Hem fet alguns canvis estructurals. Hem obert un nou departament de formació, que està dirigit al públic masculí. Les estadístiques mostren que els homes no estan familiaritzats amb nosaltres, especialment la sucursal de la ciutat Vagina. Parlant per pròpia experiència, en aquesta vida he conegut pocs homes i això ha de canviar. Em sento una desconeguda quan vaig pel carrer i, tenint en compte la feina que fem a &Joy, tothom hauria de voler coneixe'ns personalment.   

Com és la relació amb els companys de feina? 
La meva mà dreta és la senyora Uretra, que m’ajuda amb tot allò que necessito. Molta gent ens confon perquè estem sempre juntes i ens assemblem, però en el fons som molt diferents. Que quedi entre nosaltres però he de dir que és una persona molt avorrida i amb males idees, mai ha aconseguit participar en una de les nostres experiències de plaer i diversió. 

També hi ha el senyor Anus, que supervisa tots els processos comptables de la cooperativa, però no podria definir del tot bé la nostra relació. És un home una mica raret, que sempre està sol i poc sociable… Els projectes on participem els dos poden anar molt bé o molt malament, ell és una mica especial. 

I les bessones Llavis? Últimament han rebut molta atenció a les xarxes socials…
Mira… estic esperant el dia que marxin de l’empresa. Només fan nosa i impedeixen que la gent em conegui. Sempre volen anar per davant, tenir el protagonisme i eclipsar els altres. Per què han de ser la cara d’&Joy si sóc jo la que ofereix millors experiències i serveis? És algo que no acabo d’entendre. 

Amb la situació de pandèmia, com ha afectat el confiament a la teva activitat?
Durant el confinament he tingut moltíssima feina. Com que som un servei essencial no vam haver de tancar; de fet, les clientes no paraven de sol·licitar els nostres serveis i hem tingut més demanda que mai.  Fins i tot, hem hagut de contractar una empresa externa, Satisfyer S.A, per donar l’abast. 

Per acabar, com convenceria a una nova clienta perquè contractés els seus serveis?
La feina que fem és, i sempre ha estat, imprescindible. Tenim un target de totes les edats, no passem mai de moda i t’ajudem a alliberar estrès i tensió del dia a dia. 

En concret, la meva feina et pot fer viure una de les millor experiències de desig i plaer. Si tots dos ens entenem bé, no em voldràs perdre mai. 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —