- vídeos -
Rosalía durant el primer concert a Barcelona del Motomami World Tour - Jordi Borràs (ACN)
Publicat el 10 d’agost 2022
Duració 2:38

Rosalía ha fet públic l’esperat videoclip de la seva última cançó Despechádotze dies després de llençar la cançó completa. Així, els seus seguidors i seguidores ja poden contemplar com la de Sant Esteve Sesrovires gaudeix de l’estiu a una platja de Mallorca, a prop de la sorra i muntada en una llanxa motora.

Al videoclip la cantant va acompanyada dels ballarins amb qui comparteix escenari al seu Motomami World Tour -que li omplen el rostre ple de petxines- i de gent que trobes en qualsevol platja del territori: una dona ventant-se, un home posant-se crema solar, nens que juguen a prop de la sorra amb pistoles d'aigua i una taula amb patates fregides i musclos de llauna. 

Els fans de “la Rosalía” ho han passat malamente fins a obtenir per fi la versió completa d’aquest hit estiuenc, del qual ahir va llençar-se un avançament. La cantant va estrenar Despechá a Almeria el passat 6 de juliol en la inauguració del tour mundial del seu últim àlbum Motomami. Aleshores, Tiktok va encarregar-se de convertir en virals tots els vídeos que les persones assistents publicaven i fer-ne, per tant, una bona difusió. 

Setmanes després, la catalana compartia a les seves xarxes únicament trenta segons efímers de la cançó, per acabar de consolidar la fama de Despechá, títol amb el qual ella i els seus fans de Madrid van batejar el hit

La qui viu a cavall entre Catalunya i Los Ángeles, començarà en quatre dies el tour fora del territori peninsular, amb destí a Llatinoamèrica -sent Mèxic la primera parada-, Amèrica del Nord i finalment Europa. El 18 de desembre tancarà el Motomami World Tour per Europa a París. 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —