John Mcafee
Per EFE
Publicat el 07 d’octubre 2020

La Policia Nacional ha detingut a l'Aeroport del Prat (Barcelona) el magnat estatunidenc John Mcafee, creador del famós antivirus homònim que estava en cerca i captura als Estats Units per un delicte d'estafa, segons han informat a Efe fonts policials.

La detenció de Mcafee va tenir lloc el dissabte, mentre es disposava a agafar un vol cap a Istanbul amb dues altres persones. Les fonts consultades expliquen que en el filtre policial de sortides internacionals, Mcafee, que portava passaport del Regne Unit, va ser identificat al voltant de les nou del matí.

Així que les bases policials van confirmar la seva identitat, van veure que tenia un assenyalament de la INTERPOL de cerca i captura i d'extradicció immediata als EUA per un delicte d'estafa. En aquest moment, fou detingut i diumenge va ser posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció número 5 de l'Audiència Nacional a través del Jutjat de Guàrdia del Prat de Llobregat mitjançant videoconferència. Després de prendre-li declaració, el magistrat va ordenar el seu ingrés a presó preventiva a Brians.

No és la primera vegada que Mcafee es detingut. L'any passat va ser arrestat al juliol en un port de República Dominicana amb diverses armes a bord del seu iot.

Ell mateix havia informat, dies abans a la seva detenció, que marxava dels EUA perquè l'Agència Central d'Intel·ligència (CIA) havia intentat detenir-lo per suposats delictes fiscals. Finalment, les autoritats dominicanes el van deixar en llibertat i Mcafee va viatjar al Regne Unit.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —