Diego Armando Maradona mor als 60 anys, segons la premsa argentina
Per EFE i Redacció
Publicat el 25 de novembre 2020

L'astre del futbol Diego Maradona ha mort aquest dimecres a la seva residència de la província de Buenos Aires als seus 60 anys, segons ha informat el seu cap de premsa.

"Ha mort Diego", ha dit a EFE Sebastián Sanchi, el cap de premsa del campió de món amb l'Argentina a Mèxic 1986.

Al voltant de les 13 hora local, alguns mitjans locals han informat que Maradona havia patit una aturada cardíaca al seu domicili de la província de Buenos Aires i que almenys quatre ambulàncies s'havien dirigit a la seva residència.

El decés ha estat anunciat poc després pel canal Todo Noticias, que assegurava haver parlat amb Matías Morla, agent i amic de Maradona.

L'entrenador de 60 anys va estar a principis de novembre deu dies ingressat en una clínica de Buenos Aires per anèmia, deshidratació i amb una "baixada anímica", però en fer-li revisions se li va diagnosticar un hematoma subdural pel qual va ser operat.

Després, el tècnic de Gimnasia y Esgrima de La Plata va tenir "alguns episodis de confusió" que els metges "van associar" a "un quadre d'abstinència". 

Reaccions

Diferents personalitats del món del futbol, de l'esport o de la política han volgut acomiadar-se del "Pelusa" a les xarxes socials.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —