Digues quin signe del zodíac ets i et direm quina cançó t’escau
Per Redacció
Publicat el 25 de gener 2021

Aquesta setmana dediquem les 10 cançons als signes del zodíac. Tots tenim la que més ens escau, però sempre pot combinar bé amb una altra.


1. Àries - Supertramp: Aries

La banda de rock Supertramp, formada el 1969, és un dels molts grups i artistes que han compost cançons ambientades en la mística dels signes del zodíac. Concretament la cançó Aries, publicada el 1971 parla sobre la forma de vida senzilla que es viu al camp, i que s’enyora quan s’està a la ciutat. I cada vegada que això passa, el protagonista fa una crida a Àries perquè l’ajudi a trobar l’equilibri. 

 

2. Taure - Taburete: El toro enamorado de la Luna

Qui diu que els taures són persones dures i poc enamoradisses? Gens cert. I la cançó El Toro enamorado de la Luna ho demostra. Les aparences enganyen i qui sembla més fort anímicament, realment és una persona enormement sensible. Aquesta cançó mostra com un toro s’enamora de la lluna, i abandona la manada cada nit per veure-la. 

 

3. Bessons - Pelopony: Géminis

Géminis de La Pelopony ens explica quines són les virtuts i característiques d’algú d’aquest signe: "Pero sí, soy Géminis ya ves. Lo sigo y lo consigo". Publicada el 2015, la cançó parla sobre la força interior dels bessons i de tota aquella gent que els critica i els jutja sense saber, només per enveja. 

 

4. Lleó - Skip Marley: Lions

Lions de Skip Marley és una cançó estrenada el 2017 que, et podem assegurar, fa treure l’animal que tots els lleó porten dins. El cantant, un prodigi del reggae, fa una forta crida a l’acció per demostrar que la gent, quan està forta i unida, no hi ha cap mal que els pugui atrapar. 


"We are the lions, we are the chosen
We're going to shine out the dark
We are the movement, this generation
You better know who we are, who we are
Yeah, if I..."
 

 

5. Verge - Maddona: Like a Virgin

Siguis Verge o no, la cançó de Madonna és un clàssic que tothom anhela viure i sentir en la seva pròpia pell. Like A Virgin, publicada el 1984, explica les sensacions que desperta l’amor vertader en un mateix. Unes sensacions de tal magnitud que s’assimilen al que sent una verge quan és tocada per primera vegada.  

 

6. Balança (Libra en llatí) - Grupo Libra: De signo Libra

La cançó De Signo Libra del Grupo Libra va ser publicada el 2017 i és una balada que ens recorda que la compatibilitat amb els signes del zodíac no sempre funciona. I que l’amor, com els signes, no sempre és correspost. Si ets un balança que sovint pateix per amor i s'encapritxa de la persona equivocada, aquesta cançó és per a tu. 


"Era del signo libra, 
la que yo quise ayer, 
y si cualquiera sin querer la mira, 
díganle que ayer yo me quedé llorando..."

 

7. Escorpí - 10.000 Maniacs: Scorpio rising

Scorpio rising, de 10.000 Maniacs, parla del tempestuós enfrontament que manté un escorpió dins seu. Amb una agressivitat i magnetisme intern, els escorpions sovint han d’aprendre a autocontrolar-se, perquè poden arribar a ser massa crítics amb els demés.

"if I could calm or restrain you

for the sake of pity

save the pistol

save the cynics tongue"

10.000 maniacs és un grup de rock alternatiu que es va formar a Nova York el 1981, i que es va fer conegut per la versió de Because the Night, de Patti Smith.

 

8. Capricorn - Violadores del Verso: Capricornio

El rollazo que tenen els capricorns és d’un altre món. Per això t’escau la cançó Capricornio del grup de rap espanyol Violadores del verso, publicada el 2001. Per a ells, capricorn és especial: "Capricornio es el último botón de la blusa. Gatillo en esta ruleta rusa. Es el toque de atención a un pijo, a un macarra". 

 

9. Aquari - La Pegatina: Como lo haría un acuario

Como lo haría un acuario és un dels tres temes inèdits que els de Montcada van incloure al disc recopilatori Un secreto a voces.

 

10. Peixos (piscis en llatí) - Tori Amos: Goodbye Pisces

Tori Amos (1963), una cantant estatunidenca que va tenir una infància bastant dura, com ella ha explicat en algunes entrevistes, va escriure una cançó titulada Goodbye Pisces, en la qual explica que se sent com una nina de porcellana trencada en petits trossets, i que el seu dolor fa que digui adeu a la persona que li ha fet mal, nascuda sota el signe de peixos. 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —