Donald Trump reapareixerà a les xarxes socials amb la seva propia plataforma
Per EFE
Publicat el 23 de març 2021

L'expresident dels Estats Units Donald Trump tornarà a tenir presència a les xarxes socials d'aquí dos o tres mesos, però aquesta vegada ho farà creant la seva pròpia plataforma a internet. Així ho va anunciar Jason Miller, un dels principals exassessors de l'expresident nord-americà en unes declaracions aquest diumenge a la cadena conservadora Fox. 

"Crec que veurem el president Trump tornar a les xarxes socials en uns dos o tres mesos, però amb la seva pròpia plataforma", va explicar Miller al programa MediaBuzz de Fox News. "I això crec que serà un dels focus més candents de les xarxes socials, va subratllar, ja que redefinirà per complet el joc [polític], i tots estaran esperant i mirant a veure què fa exactament el president Trump".

Miller va assenyalar que no podia proporcionar molts més detalls en aquest moment, però va revelar que Trump ha tingut "reunions d'alt nivell" en la seva residència de Mar-a-Lago, a l'estat de Florida, amb diversos equips per tractar el seu nou projecte.

L'exassessor va assegurar, a més, que hi ha "moltes empreses" que s'han interessat per aquest projecte de l'expresident republicà. "Aquesta nova plataforma serà gran", va dir Miller, i atraurà "desenes de milions de persones". Mentre es materialitza el seu nou projecte, Trump continuarà donant suport als candidats del partit republicà de les diferents institucions.

La xarxa social Twitter va cancel·lar el compte de Donald Trump després dels disturbis ocorreguts al Capitoli el passat 6 de gener, que encara estan sent investigats. Aquesta plataforma va eliminar prèviament alguns dels missatges del llavors president, en els quals insistia que li havien robat el triomf en els últims comicis presidencials.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —