Col·laboració de Warner Music Group i Tiktok per a la creació d'un videoclip de Dua Lipa
Publicat el 09 d’octubre 2020

Quan crèiem que ja ho havíem vist tot, ens sorprenen amb aquest nou fenomen: un challenge que funciona com a càsting. En aquesta aliança, la primera d'aquest tipus, la cantant britànica i la xarxa social del moment uneixen forces per arrasar les pantalles dels seguidors, ben coneguts com "Loves", amb un videoclip futurista d'estil art-déco. El videoclip és de la cançó Levitating part de l'àlbum Future Nostalgia, que també inclou peces com Physical i Break My Heart.

No es tracta d'una col·laboració qualsevol, Dua Lipa va realitzar un càsting virtual a través de TikTok per triar els participants del videoclip de Levitating Remix al costat del raper DaBaby. La cantant va convidar els seus seguidors a participar en el repte a través d'un vídeo al seu perfil.

@dualipaofficial

I want my loves to be a part of my official video for Levitating. Check out the ##DuaVideo challenge to find out how? (T&Cs apply, link in bio)

♬ original sound - Dua Lipa

Els seguidors tiktokers apareixen al vídeo ballant al costat de la cantant i molts d'ells van participar també en les fases de maquillatge, animació i producció.

@dualipaofficial

Levitating featuring @dababy out now! ??? (check out my page for the full experience) 1/4

♬ original sound - Dua Lipa

Challenge com a garantia d'èxit?

Tan sols tres dies després d'haver estrenat el vídeo, ja compta amb més de 15,6 milions de visualitzacions a Youtube i l'etiqueta #DuaVideo és tendència a TikTok. Potser que l'èxit d'estratègia de col·laboració entre Warner Music Group i TikTok signifiqui només l'inici d'un nou fenomen de fusió d'estratègies entre les discogràfiques i la xarxa social. El challenge va crear una onada de creativitat i #DuaVideos, on milions de fans van participar amb l'esperança de ser escollits.

@playcouple

? ¡Escoge el POVV! Nos unimos al challenge de Dualipa. Si tiene apoyo subimos tutorial ? ##DuaVideo

♬ Levitating - Dua Lipa
@lamiscarro

I hope u like @dualipaofficial ??‍♀️? I love ur song ? ##DuaVideo ##dualipa ##levitating ##viral ##fyp ##parati ##foryou ##dancer ##dance ##fun ##superhero

♬ Levitating - Dua Lipa
— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —