Bargalló durant la roda de premsa d'avui
Per ACN i Redacció
Publicat el 14 de juliol 2020

El Conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha anunciat avui que es contractaran 8.258 nous professionals de cara al curs 2020-2021. D'aquests nous contractes, 1.276 ja estaven previstos en els pressupostos anuals, mentre que 6.982 formen part d'una ampliació extraordinària creada arran de la crisi de la Covid-19. Dels més de 8.200 nous professionals, 5.417 seran docents; 1.265, personal d'atenció educativa; 1.239, monitors; i 337, administratius.

Bargalló ha declarat que "mai el Departament d’Educació havia contractat tant de personal nou per a un curs escolar. Són unes noves contractacions que no van destinades només a respondre l’emergència sanitària, sinó també a la voluntat de millora del sistema educatiu".

Pel que fa a la finalitat d'aquests nous contractes, el conseller ha volgut subratllar que "són unes contractacions que van destinades a accions concretes i no són simètriques en tot el sistema, sinó que tenen especial incidència als centres amb ràtios superiors, i també a aquells centres que tenen més alumnat vulnerable, amb situacions complexes".

Finalment, ha insistit en el fet que les contractacions seran per tot el curs, per tant, encara que la pandèmia acabés abans que l'any escolar, aquests nous docents mantindrien les places.

El compte de Twitter del Departament d'Educació ha creat un fil en el qual es poden veure amb més detall tots els aspectes d'aquestes noves contractacions.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —