'Eixample estrena dos nous interiors d'illa on hi havia els antics cinemes Niza i Novedades
Per ACN
Publicat el 10 de desembre 2020

L'Eixample estrena 2 nous interiors d'illa i ja en suma 45 oberts a la ciutadania. Es tracta de dos espais urbanitzats que permeten als veïns del districte guanyar uns 3.500 m2 nous per al seu ús. Un interior d'illa s'ubica a la plaça de la Sagrada Família, on hi havia l'antic cinema Niza, i compta amb una zona de jocs infantils. L'altre interior d'illa nou s'ubica on hi havia l'antic cinema Novedades. El regidor del districte, Jordi Marti, ha subratllat que amb la recuperació d'aquests dos interiors d'illa el districte continua guanyant zones d’ús públic "fidels a l'esperit de Cerdà", amb més espais d'estada i joc per als veïns.

La urbanització a la plaça de la Sagrada Família ha anat a càrrec del promotor privat que ha tirat endavant un projecte que inclou un nou supermercat, un nou edifici d’habitatge i la modificació d’un edifici d'oficines.

A més, el disseny del nou espai d'estada i joc ha estat fruit d'un procés de participació veïnal que ha treballat la memòria de l'antic cinema Niza.

En l'altre cas, el del nou interior d'illa on hi havia la sala Novedades, la urbanització ha anat a càrrec del promotor privat que ha construït un hotel i que també preveu ampliar la botiga Zara.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —