Bicing augmenta el nombre d'abonats
Per ACN
Publicat el 01 de juny 2020

El servei de Bicing de Barcelona ha augmentat el nombre d'abonats i ha recuperat els seus usos des de la represa de l'activitat, que va ser suspesa per les mesures contra el coronavirus. Segons les dades de l'Ajuntament de Barcelona, els usuaris han anat incrementant l'ús del servei passant dels poc més de 3.000 usos diaris de la primera setmana des de la represa fins a arribar a gairebé 35.000 usos diaris, el que suposa un 69% de l'activitat respecte d'un dia en període normal.

A més, s'ha experimentat un augment en les altes, arribant a 6.718 nous abonats des del reinici del servei. En paral·lel a la represa del Bicing, també s'ha engegat l'ampliació del servei, que es completarà amb 97 noves estacions i 1.000 bicicletes més.

Els nous abonaments, que durant aquest mes de maig han arribat a doblar el ritme de creixement habitual, consoliden, segons l'Ajuntament, la "confiança dels usuaris en un servei que contribueix significativament a la nova mobilitat, i ha esdevingut un mode de transport individualitzat, segur, saludable i sostenible, que a la vegada serveix per descongestionar el transport públic". A dia d’avui, el nombre d’abonaments del Bicing és de 118.935.
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —