Nits del Fòrum
Per ACN
Publicat el 19 de juliol 2020

El festival Nits del Fòrum, sota el segell del Primavera Sound, ha decidit aturar els concerts des d'aquest dissabte i fins al 31 de juliol davant la incertesa de l'actual context sanitari.

En un comunicat, recorda que tot i complir amb les condicions de seguretat requerides i de la gran acollida del públic, ha decidit fer un "pas al costat" pel desconcert creat per "recomanacions i restriccions contradictòries" que confonen "organització, músics i assistents". "No volem que ningú se senti insegur per participar en un concert a l'aire lliure, ni que es faci amb totes les mesures exigides per les autoritats sanitàries i administratives i que no s'hagi notificat cap focus en esdeveniments d'aquestes característiques", explica.

El cicle del Primavera Sound espera poder reprogramar els concerts amb noves dates, que anunciarà la setmana que ve. Alhora, retornarà l'import de l'entrada a tothom que ho vulgui.

Per ara, altres festivals com el de Pedralbes i el Cruïlla XXS mantenen la programació, malgrat que el director d'aquest últim, Jordi Herreruela, va afirmar aquest divendres, poc abans del concert de Sopa de Cabra, que veia perillar el certamen després de les noves mesures restrictives aprovades pel Govern davant l'avenç de l'epidèmia del coronavirus.

El director va advertir que després de la resolució tot estava a l'aire, però no va amagar que la seva sensació era que “podria ser l'últim concert en molts mesos o l'últim dia d'activitat”. Herreruela també va explicar que s'havien salvat “moltes boles de partit” però que s'estava arribant a una situació límit i reclamava salvar la cultura sobretot tenint en compte que en els últims disset dies, “hi ha hagut zero casos d'infecció en una activitat cultural”.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —