Entreteniment Nadal
Per ACN
Publicat el 10 de desembre 2020

Després de 2 anys d’absència, el Circ Raluy Legacy torna al Port Vell aquest Nadal per mostrar el seu nou espectacle, "Todo (lo) Cura". El xou es presenta en clau "optimista, amb humor i números de risc", tot i que és un muntatge estrenat en plena pandèmia i és per tant menys internacional que de costum.

Amb tot, el públic de la ciutat veurà l'actuació "única" de Barjot Dunkers com a convidat especial. Després dels mesos de confinament, el circ va tornar als escenaris a l'estiu i ha anat girant des d'aleshores. A Girona, parada recent del circ abans de Barcelona, l'espectacle es va haver de suspendre a causa del tancament cultural del novembre. "Todo (lo) Cura" s'estarà a la capital del 18 de desembre al 28 de febrer.

La companyia promet "impressionants números aeris de risc i equilibris impossibles", l'essència de la família Raluy i el seu circ dels anys 30.

Als números de la família s'hi afegeix a Barcelona l'actuació de Barjots Dunkers, el grup francès de bàsquet acrobàtic.

El nou espectacle s'ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, "ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per la família". Es tracta d'un espectacle d'una hora i mitja, sense descans, per evitar el contacte entre el públic.

Tot l'equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s'higienitzen les graderies i les zones comuns, informen.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —