Kelly Isaiah al FAQs
Per Redacció
Publicat el 13 de gener 2021

El programa Preguntes Freqüents de TV3 (FAQs) ha demanat finalment disculpes per la retolació que va aparèixer dissabte passat durant el programa per presentar el grup lleidatà i de reggae Koers, el cantant del qual és Kelly Isaiah, guanyador de LaVoz2020, en la qual s'hi podia llegir 'entre Simba i Lo Cartanyà'. El FAQs diu en un comunicat que dilluns ja es va disculpar amb Isaiah i amb el grup. En un comunicat, el programa diu: "va ser una equivocació que entra en contradicció amb els valors propis dels mitjans de comunicació públics catalans en general i del FAQs en particular"

 

 

La polèmica es va produir arran de la presentació del cantant amb un rètol que deia "entre Simba i Lo Cartanyà", una broma que ha estat molt mal rebuda per diversos espectadors. 

El grup la família TORELLI, al Facebook ho ha denunciat així:

Si quan veus un negre penses en el Simba i quan sents parlar lleidatà penses en Lo Cartanyà, o et falta veure món o et...

Posted by la familia TORELLI on Diumenge, 10 de gener de 2021

A més a més, la presentadora va incórrer en algunes imprecisions, com afirmar que era el grup qui havia guanyat el concurs LaVoz, al 2018, quan només va ser el cantant, i al 2020. Davant d'això, el grup va fer una petició a la presentadora, mitjançant les xarxes socials: "informa't una mica sobre les properes artistes que passin pel teu/vostre plató". 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —