Oscar isaac
Per EFE
Publicat el 04 d’octubre 2021

El festival de curtmetratges Filmets de Badalona inaugurarà la seva 47a edició, que se celebrarà del 22 al 31 d'octubre, amb la projecció de "The letter room", un film de la danesa Elvira Lind, protagonitzat per Oscar Isaac, que l'any passat va ser nominat als Oscar. Segons ha informat l'organització, la sessió inaugural tindrà lloc el 22 d'octubre al Teatre Zorrilla, on es presentaran deu curtmetratges destacats, com el de Lind, que també va estar nominat al millor curt en el Tribeca Film Festival i el Palm Springs International ShortFest.


La primera pel·lícula que obrirà el festival serà "Mi querido Juan Manuel", una premiere internacional dirigida per José Luis López Ortiz i amb Maria Molins, Miguel Ángel Jenner i Michelle Jenner com a intèrprets. També es presentarà "A wish upon a satellite", de Leeni Linna, així com "Survivers", de Carlos Gómez-Trigo.

L'edició d'aquest any portarà el lema "Això no va per llarg", un joc de paraules entre la durada dels films i en al·lusió a la incidència de la Covid-19, ja en reculada. En total, seran 237 curtmetratges els que competiran i podran veure's de franc i amb reserva prèvia, en les 27 sessions, de les quals 21 se celebraran de forma presencial al Teatre Zorrilla de Badalona, l'Institut Francès de Barcelona i els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat.

Una de la novetats d'aquest any és que l'Hospital Germans Trias i Pujol, més conegut com Can Ruti, serà seu del festival -no competitiva-, de manera que els nens ingressats a l'àrea pediàtrica podran veure els curts infantils al televisor de les seves habitacions al mateix temps que es projectaran curts a la resta de cambres.

A més, totes les pel·lícules en competició en la secció oficial es podran veure a través de la pàgina web, consolidant així el format híbrid que es va implementar per la pandèmia. Per facilitar a l'espectador l'elecció dels curts, totes les sessions competitives seran temàtiques: hi haurà jornades de manifest, sessió golfa, de pel·lícules d'alta tensió, drets humans, dramàtiques, comèdia, terrorífiques o vides creuades, entre d'altres.

Més informació: Entrevista amb Elvira Lind.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —