Raül Romeva al TS durant el judici del Procés.
Per ACN i Redacció
Publicat el 01 de setembre 2020

El jutjat de vigilància penitenciària 5 ha decidit mantenir la suspensió del tercer grau dels exconsellers Raül Romeva i Jordi Turull, fins que el Suprem resolgui els recursos sobre la seva semillibertat. En els autos, la titular del jutjat ha desestimat el recurs interposat per Turull i Romeva, tal com va passar amb Oriol Junquera, Josep Rull i Jordi Sànchez. Ha optat per mantenir en suspensió el tercer grau fins que el Suprem es pronunciï. 

Sánchez, Junqueras, Romeva i Turull, sortint de Lledoners, el passat juliol. 

En el seu escrit, ha remarcat que els arguments de la defensa són els mateixos que ja va esgrimir en el recurs contra la primera resolució, del 28 de juliol, on suspenia l’execució del règim obert. A mitjan agost, el jutjat va avalar el tercer grau de Junqueras, Romeva, Forn, Turull, Rull, Cuixart i Sánchez, però va insistir que calia mantenir la suspensió a l’espera del Suprem.

A diferència dels set presos a Lledoners, l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell i l’exconsellera Dolors Bassa, segueixen gaudint del tercer grau. Els jutjats de vigilància corresponents van descartar suspendre’l mentre resolen el cas.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —