PrimaveraPro
Per ACN
Publicat el 28 d’abril 2021

El Primavera Pro, les jornades professionals del festival, es farà del 2 al 4 de juny en format híbrid. Així, hi haurà activitats en línia i també presencials des del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). A més, s'atorgaran els premis Primavera Award, que enguany seran per als doctors Josep Maria Llibre i Boris Revollo. L'organització del certamen ha avançat que hi haurà conferències amb l'actriu Linn da Quebrada, la cantant de música urbana La Goony Chonga, l'artista Rodrigo Cuevas i Sandy Stone. La proposta per a professionals també inclou debats entorn la irrupció dels NFT al món de la música, la gamificació de les experiències musicals o les noves polítiques de les plataformes en streaming per afavorir els artistes.

Els organitzadors també han programat una reflexió crítica sobre el biaix de gènere dels algoritmes i un espai per reivindicar la intel·ligència artificial en favor de la diversitat musical.

Els concerts al CCCB estaran produïts en col·laboració amb BasqueMusic i Catalan Arts, la marca d'internacionalització d'empreses culturals impulsada per l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

A escala internacional hi haurà concerts en línia des de Taiwan, Hongria, Xile, Itàlia, Perú i Irlanda. L'organització ha assegurat que "aviat" s'anunciarà la programació completa.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —