Actualització de les nadales clàssiques
Publicat el 22 de desembre 2020

Seguim recollint la paradeta d’aquest 2020 amb les nostres “Nadales en liquidació”. Abans, però, m’he fet una PCR (Partitura Composada Ràpidament), que de ben segur que reconeixereu. En aquest cas, notareu el canvi generacional respecte a la nadala clàssica. Substituïm el trineu, que amb la pol·lució i la contaminació ambiental actual és inviable que pugui completar tot el seu recorregut, pel Segway un nou mitjà de transport que si enxampa tots els semàfors del carrer Aragó en verd, pot creuar-se Barcelona en menys d’un quart d’hora. La nadala es titula “El Segway” i la interpreta la Marta Cabot (@marta_cabot). Escolteu-la atentament, que us dóna uns consells molt útils per evitar-vos més d’un disgust. Sobretot, eviteu la violència, especialment si sou miops i us acabeu de canviar la muntura de les ulleres. 

 


Si no pots amb el teu enemic, uneix-t’hi. I això és precisament el que he fet. He tunejat algunes nadales clàssiques, prement l’F5 del teclat per adequar-les al context actual. Cada dia publicaré una “nadala en liquidació” per treure’ns el gust amarg d’aquest fatídic any i, així abaixar la persiana del 2020 amb una mica d’humor i dibuixant un petit somriure al nostre rostre. 

El primer tastet d'aquestes nadales en liquidació és el tema “Al carrer me’n vull anar”. Es tracta d'una pluja d’idees d’algú que, com la gran majoria, encarrega els regals de nadal a l’últim moment. I és que ja ho diuen, les preses no són bones...

 

La Meritxell Aulet (@meritxellaulet) hi posa veu, mentre que en Bernat Ribas (@bernatribascivit) versiona la base d'aquesta reinterpretació actualitzada, ideada per l’Adrià Laborda (@adrilago98), que malgrat que desitgi sortir de casa, no ho pot fer, perquè li ha d’arribar un paquet a casa i com passi el repartidor i no hi hagi ningú a casa, començarà amb molt bon peu aquestes festes. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —